Nyerj páros jegyet az Őszi Esküvő Kiállításra!

Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló kuponakcióval jelentkezik az Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpón, melynek keretében a házasulandó párok jelentős kedvezményekhez juthatnak.
Európa legnagyobb esküvős rendezvényén nemcsak az arák ruhakölteményei, kiegészítői vagy a vőlegények öltözéke szerezhető be akciós áron, hanem a kapcsolódó szolgáltatások, fotósok, éttermek, dekoratőrök, virágosok, zenészek is leköthetők lesznek, rengeteg időt és energiát spórolva meg ezzel a házasulandóknak. Lesz továbbá smink- és frizuratanácsadás, tánciskola, illetve naponta négyszer izgalmas és tartalmas előadásokat hallhatnak a látogatók. 
 
A kiállításon debütálnak a 2019-es esküvői ruhakollekciók: a programsorozat részeként napi három alkalommal különleges divatbemutatón mutatják be a legszebb darabokat. A VIP jegyek megvásárlói szombat este egy zártkörű, exkluzív partira is meghívást nyernek. 
 
A kiállítás szervezői Happy Bridal Days néven idén először egy új, különleges akcióval is meglepik a látogatókat, a hivatalos honlapról letölthető kuponokkal, amelyekkel akár 100–500 ezer Ft is megspórolható, a kuponok letöltői továbbá ajándékba kapnak egy 24 oldalas esküvői iránytűt. 
 
Helyszín: Hungexpo 
 
Időpont: november 10-11. 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a rendezvényre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.