Kedvenc helyek

Hologramként tér vissza a színpadra Amy Winehouse

A 2011-ben elhunyt soul-blues dívát a Base Hologram cég kelti majd életre egy hologram-koncertsorozat erejéig, aminek indulását 2019 második felére tervezik.
Sok rajongó örömére ismét színpadra lép korunk egyik legikonikusabb énekesnője, Amy Winehouse. A tragikus módon eltávozott lady egy speciális technológia segítségével tér vissza közönségéhez, színpadi jelenlétét pedig nagyzenekar kíséri majd, hogy minél inkább „életszerűbb” legyen a Rehab sztárjának performansza. 
 
Édesapja, Mitch Winehouse szerint a jövőre megvalósuló projekt egy valóra vált álom a családja számára: „Újra fellépni látni őt egy olyan különleges dolog, amit nem lehet szavakba önteni. A lányunk zenéje milliónyi ember életére volt hatással, és sokat jelent, hogy az öröksége tovább él egy innovatív és úttörő lehetőségnek köszönhetően”. A koncertek bevételéből az Amy Winehouse alapítványt támogatják majd, ami alkohol- és drogproblémákkal harcoló fiatalokat segít.  
 

 
(billboard.com) 
2018.10.12
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.