Őszi Esküvő Kiállítás – Európa legnagyobb tematikus expója

Budapest, Hungexpo - BNV, november 10 - 11.
Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló kuponakcióval jelentkezik az Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpón, melynek keretében a házasulandó párok jelentős kedvezményekhez juthatnak.
Európa legnagyobb esküvős rendezvényén nemcsak az arák ruhakölteményei, kiegészítői vagy a vőlegények öltözéke szerezhető be akciós áron, hanem a kapcsolódó szolgáltatások, fotósok, éttermek, dekoratőrök, virágosok, zenészek is leköthetők lesznek, rengeteg időt és energiát spórolva meg ezzel a házasulandóknak. Lesz továbbá smink- és frizuratanácsadás, tánciskola, illetve naponta négyszer izgalmas és tartalmas előadásokat hallhatnak a látogatók. 
 
A kiállításon debütálnak a 2019-es esküvői ruhakollekciók: a programsorozat részeként napi három alkalommal különleges divatbemutatón mutatják be a legszebb darabokat. A VIP jegyek megvásárlói szombat este egy zártkörű, exkluzív partira is meghívást nyernek. 
 
A kiállítás szervezői Happy Bridal Days néven idén először egy új, különleges akcióval is meglepik a látogatókat, a hivatalos honlapról letölthető kuponokkal, amelyekkel akár 100–500 ezer Ft is megspórolható, a kuponok letöltői továbbá ajándékba kapnak egy 24 oldalas esküvői iránytűt. 
 
 
2018.10.31
|
(14 kép)


Játék
Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.