A PR-Evolution D.Co. jubileumi fesztiválja

A PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivállal mutatkozik be október 25. és 27. között a Bethlen téri Színházban.
A PR-Evolution Dance Company 2003-ban alakult Kun Attila vezetésével, majd a társulat irányítását 2008-ban Nemes Zsófia vette át, és az együttes új alkotókkal gyarapodva a kortárs hazai táncélet egyik legtermékenyebb társulatává érett. Erős technikai elvárások és a minél magasabb művészi kifejezés igénye jellemzi munkáikat.
 
A PR-Evolution D.Co. 2014. óta kiemelt kategóriájú táncegyüttesként működik. Hitvallásuk és céljuk az új utak keresése és a kortárs tánc népszerűsítése. A tánc szépségén, mozdulatok kifejezőerején, az emberi test játékán keresztül jelennek meg előttünk azok a képek, hangulatok, érzések, melyek mindennapjainkat átszövik. A társulat a kettős jubileum alkalmából mini-fesztivált rendez, melynek keretében három napon keresztül (október 25. és 27. között ) bemutatják legsikeresebb előadásaikat. 
 
 
2018.10.19
|


Szüret.
Szentendre, ÚjMűhely Galéria, október 22. - november 17.

Filmek és színészek - Inkey Alice kiállítása.
Budapest, FilmesHáz, október 24. - november 15.

Áramlás - FFS új tagjainak kiállítása.
Budapest, K.A.S. Galéria, október 22. - november 13.

Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.