A PR-Evolution D.Co. jubileumi fesztiválja

A PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivállal mutatkozik be október 25. és 27. között a Bethlen téri Színházban.
A PR-Evolution Dance Company 2003-ban alakult Kun Attila vezetésével, majd a társulat irányítását 2008-ban Nemes Zsófia vette át, és az együttes új alkotókkal gyarapodva a kortárs hazai táncélet egyik legtermékenyebb társulatává érett. Erős technikai elvárások és a minél magasabb művészi kifejezés igénye jellemzi munkáikat.
 
A PR-Evolution D.Co. 2014. óta kiemelt kategóriájú táncegyüttesként működik. Hitvallásuk és céljuk az új utak keresése és a kortárs tánc népszerűsítése. A tánc szépségén, mozdulatok kifejezőerején, az emberi test játékán keresztül jelennek meg előttünk azok a képek, hangulatok, érzések, melyek mindennapjainkat átszövik. A társulat a kettős jubileum alkalmából mini-fesztivált rendez, melynek keretében három napon keresztül (október 25. és 27. között ) bemutatják legsikeresebb előadásaikat. 
 
 
2018.10.19
|


Játék
Batarita, abszurditással átszőtt és erotikával fűszerezett, Lüktetésed című szólója a 2018-as tokiói premier után Budapesten, a Nemzeti Táncszínházban kerül bemutatásra.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.