Kedvenc helyek

Frank Turner & The Sleeping Souls (UK), PUP (CAN), Xylaroo (UK)

[ folk / punk / rock ]
Budapest, Akvárium Klub, 2018. október 31. 19:00
Alvó Lelkek halloweenkor? Még ők is feltámadnak, ha az Akvárium mélyére merülnek! Ilyen teremtményekkel találkozhatunk, akik a ködös Albionból érkeznek. A vérfagyasztáshoz tengerentúli punkok és Pápua Új-Guinea-i hippi nővérek is asszisztálnak.
A Londonban élő, egzotikus testvérpár, Coco és Holly folkos-singer-songwriter műsora, majd a torontói punkrockerek rúgják be a bulit Frank Turner előtt. Aki nem egy morcos folk-punk kalózvezér, ugyanis Be More Kind címmel gurított idén új albumot. A 36 éves zenész a countrys és alternatív elemektől sem idegenkedik, a végeredmény hol vad, hol magasztos – az biztos, hogy magával ragad. A metálrajongó srác – aki Vilmos herceg osztálytársa volt! - Bruce Springsteen hallatán talált rá igazi útra. 2007 óta ível felfelé csillaga, a 2012-es londoni olimpián játszhatta Rod Stewart ihlette slágerét is. 
 
Jegyár: 3900-4900 Ft 
Air
2018.10.18
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.