Kedvenc helyek

Százezer eladott jegy egy óra alatt: hatalmas siker Pink európai turnéja

Minden korábbinál nagyobb érdekeltség övezi a vadóc szupersztár hetedik turnéját, ami 2019-ben Európába is megérkezik.
Ismét visszatér Európába Pink. A kétgyermekes szupersztár idén márciusban kezdte meg legutóbbi, Beautiful Trauma című nagylemezének népszerűsítő koncertkörútját, ami az Egyesült Államok után jövőre az öreg kontinenst is célba veszi; az új szakasz június 16-án startol majd Amszterdamból, és többek között Londont, Párizst, Kölnt és Berlint is útba ejti. 
 
A bejelentett koncerteket olyan óriási érdeklődés övezi, hogy nem sokkal a jegyértékesítés megkezdése után Pink azonnal rekordot döntött: egy óra leforgása alatt több mint százezer darab belépőt váltottak a fellépésekre, így a szervező cég – reagálva a fejleményekre – két plusz dátummal bővítette a koncertkörutat Kölnben és Münchenben. A Grammy-díjas díva hazánkhoz legközelebb Bécsben énekel majd, amit semmiképp sem szabad kihagyni a tavalyi Szigeten nyújtott fergeteges előadása után. 
 

 
(breatheheavy.com) 
2018.10.19
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Ha egy koncertre mész el hétfőn, az legyen a csodás Városminor Kamarakórus koncertje. Skandináv, finn, észt és orosz szerzők művei. 19:30 #nemaradjle #varosminor #eszak #zeneajanlo #koncertajanlo #programajanlo #korus #koruskoncert #skandinavzene #eszakizene
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.