7. Társasjátékok Ünnepe

400 asztal, 7 terem, 60 játékmester, 2000 társasjáték, 3000 négyzetméter
Budapest, Lurdy Ház, 2018. november 10 - 11.
Ezen a hétvégén minden a társasjátékról szól! Látványos bemutatók, idén díjazott játékok, játékoktatás, szakértő játékmesterek, újdonságok a nagyvilágból, versenyek, óriási társasjátékvásár és még számtalan program várja a játékos kedvű látogatókat.
A felnőttek körében is egyre nagyobb divat társasjátékozni, hiszen a játék amellett, hogy remek módja a szabadidő eltöltésének, nemcsak a különböző generációkat hozza össze, de az online világban elmagányosodott embereket is.
 

 
A modern családi, felnőtt és gyerektársasjátékok országos fesztiválján sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub és szórakózóhely képviselteti magát. Közel 400 asztalon, 7 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni a kiváló hazai és külföldi logikai, stratégiai, parti, családi és gyerektársasjátékokat. Az egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, illetve mindenkinek megtalálni a neki való játékot.
 
Látványos társasjáték-bemutatók, kipróbálható, idén díjazott társasjátékok, játékoktatás, szabálymagyarázatok szakértő játékmesterektől, Mini Essen – társasjáték újdonságok a nagyvilágból, helyi versenyek, játéktesztelés, kiállítások, óriási társasjátékvásár és még sok más program várja az érdeklődőket.
 
Társasjátékok Ünnepe
Társasjátékok Ünnepe

 
A rendezvényen bemutatkozik a megújult Társasjátékos Olympia is, amelyen kilenc versenyszámban mérhetik össze tudásukat az ország legjobb társasjátékosai: Ticket to Ride: Európa, Kingdomino, 7 Csoda: Párbaj, Dice Forge: A sors kovácsai, Glüx, Century: Fűszerút, Cartagena, Carcassone, Évszakok. 
 
Az esemény kiváló alkalom a családok számára, hogy ráhangolódjanak a karácsonyi felkészülésre, az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek pedig az év várva-várt társasjátékos találkozója.
 
Nyitvatartás:
 
November 10., szombat: 10-21h
November 11., vasárnap: 10-18h
 
 
 
2018.10.25
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.