Kedvenc helyek

Fistula (USA) Grime (I), Torn from Earth

[ metal ]
Desszert Feszt III.
Budapest, Fogas - Robot, 2018. november 5. 20:00
Vajon milyen műfajban utazhat egy zenekar, mely büszkén viseli a Sipoly nevet? Nem, a grindcore túl egyértelmű válasz lenne, noha az együttes által boncolgatott (Sas József-es kacsintás oldalra) témákat a korai Carcass is megirigyelné.
Nos, az ohiói csapat igazi pincébe hangolt sludge-ot játszik, melyben a Black Sabbath és a Discharge hatásai egyaránt felfedezhetők. A Desszert Feszten fellépő bandát az olasz Grime kíséri, akik nihilizmustól túlcsorduló szerzeményeikkel már több alkalommal rombolták le a magyar közönség jövőbe vetett hitét. Az estet a budapesti klubéletből jól ismert Torn from Earth nyitja. 
 
Jegyár: 3500 Ft, elővét: 2500 Ft 
kirsch
2018.10.26
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.