Nyerj páros jegyet a Murder - A gyilkos tárlat c. kiállításra!

16 éven felülieknek!
2018-ban visszatért Budapestre a Murder – A Gyilkos Tárlat című kiállítás, ami közel 1000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait.

Linkek

A speciális effektekkel és a legmodernebb technológiákkal életre keltett kiállítás megeleveníti a gyilkosokat és történeteiket, így például a szüzek vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, Hasfelmetsző Jacket vagy éppen Al Caponét. A kiállítás mégsem a durva erőszak cél nélkül való „mutogatásáról” szól, hiszen történelmi, társadalmi tényeken keresztül szembesülhetnek látogatók a tragikus valósággal, miközben az interaktív tárlatvezetés keretében megismerhetik, hogy a tettesek miért és hogyan követték el brutális tetteiket. A tárlat végére érve pedig bizonyosságot nyer, hogy senki sem születik szörnyetegnek! 
 
Mérgező szülők, gyermekkorban elszenvedett szexuális zaklatás, testi és lelki terror, kiközösítés és a fiatalkorban szerzett mély lelki sebek húzódnak meg minden történet hátterében. A kiállítás gondolkodásra késztet felelősségünkről, hogyan neveljük gyermekeinket és hogyan viselkedjünk embertársainkkal. 
 
Helyszín: Central Passage épülete (volt Gödör klub)
 
Időpont: 2019. február 28-ig
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a kiállításra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 

A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
(23 kép)
Ahol a héten érdemes...
 
augusztus 22 - 28.
 
Budapest, Vígszínház, augusztus 24. 19:00
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.