Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Hunter Tour 2018 - Anna Calvi (UK)

[ indie / rock ]
Budapest, A38 Hajó, 2018. november 13. 20:00
Az A38 ismét lenyűgöző vendéget vár – Anna Calvi ráadásul már másodjára teszi be formás lábát a fedélzetre. Augusztusban, öt év után állt elő új anyaggal a brit-olasz singer-songwriter hölgy, aki saját bevallása szerint sokáig a gitárját használta éneklésre.
31 évesen tört át Calviban a gát, hogy végre dalra fakadjon. Jól tette, mert Brian Enótól az Interpolig mindenki le is borult debütje előtt. A második albumot már a dívákra (Blondie, St. Vincent, Chelsea Wolfe) specializálódott John Congleton segítette világra, és a 2013-as One Breath dalaiba beleremegett a Hajó tatja is. Kollaborált aztán David Bryne-nal és Amanda Palmerrel, operazenét is szerzett, de a divatbemutatók világában is otthonosan mozog már. A várva várt Hunteren a Portisheadből Adrian Utley, illetve Martyn Case (Bad Seeds) is munkálkodott; élőben Mally Harpaz billentyűkön, Alex Thomas pedig dobon kíséri az A-vonalas művésznőt. 
 

 
Jegyár: 4500-4900 Ft 
Air
2018.10.30
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.