Kedvenc helyek

Kérem a következőt: új dalt debütáltatott Ariana Grande

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett meg Grande kisasszony legújabb szerzeménye; szinte még ki sem hűlt a toplistákon legutóbbi kislemeze, máris itt a következő premier, ami Thank U, Next címmel állt be a szakítós-himnuszok sorába.
Ariana Grande hamarabb leszámolt legutóbbi lemezével, mint azt gondoltuk volna: a Nickelodeon felfedezettje augusztus 17-én hozta ki Sweetener című negyedik albumát, azonban három kislemez után, úgy látszik, ideje búcsút intenünk Ariana „legédesebb” érájának; a fiatal popsztár Twitteren jelentette be, hogy még az év vége előtt tető alá hozza legújabb projektjét egy 11 számos album formájában, aminek címadó dala már hallgatható is a rajongók legnagyobb örömére. 
 
Az új dal készítése során legutóbbi, zátonyra futott jegyességéből inspirálódott, azonban a szám hangvételén ez abszolút nem érződik; az elsőre gondolt odaszólós, vehemens stílusú track helyett egy meglehetősen pozitív dal kapott helyett Grande diszkográfiájában.
 
„Nincs lehúzás, nincs odaszólás, csak szeretet, hála, elfogadás, becsületesség, megbocsájtás és felülemelkedés. Köze sincs egy beszólós számhoz… ez pont ez ellenkezője” - csiripelte a Dangerous Woman dívája közösségi oldalán. 
 

 
(billboard.com) 
2018.11.05
|


Játék
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.