Kedvenc helyek

Ajándékokkal buzdít szavazásra Frank Ocean

Vannak célok, amelyek tényleg szentesítik az eszközt – ilyen például az amerikai rapper legújabb kezdeményezése, aki saját relikviáival próbálja felszámolni a politikai érdektelenséget.
Cukrosbácsiként lép fel a politikai életben Frank Ocean, bár ő édesség helyett inkább merch-öket osztogat; a „szellemíróból” a legfelkapottabb dalszerzővé avanzsálódó zenész saját nevével és arcképével fémjelzett ajándéktárgyakkal jutalmazza azokat, akik bizonyítani tudják, hogy eleget tettek állampolgári kötelességüknek az Egyesült Államokban tomboló félidős választásokon. A Trump ellentáborát erősítő művész ezzel a taktikával szeretné felhívni követői figyelmét arra, hogy az amerikai lakosság kicsivel kevesebb mint fele nem teszi le a voksát egy párt mellett sem, így ha aktivizálják magukat, akkor jelentős változásokat tudnának eredményezi a tengerentúli politikai életben.
 
Hogy ne csak a hangját hallassa, kezdeményezésének első pontjaként pop-up boltokat nyitott Houstonban, Miamiban, Atlantában és Dallasban, amik egyfajta átvételi pontként funkcionálnak a szavazó közönség számára.  
 
(nme.com) 
2018.11.07
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.