Kedvenc helyek

Makám

[ world music ]
Budapest, Fonó Budai Zeneház, november 24. 20:00
Nem csak besztof programmal készül az 1984-ben alakult improvizatív, világzenei formáció, melynek termékenysége 17 album formájában, és számos kiváló zenész jelenlétében is manifesztálódott. Kétféle felállásban adnak KruZoék friss keresztmetszetet.
Új szerzemények és már jól ismert dallamok is fel fognak csendülni a Krulik Zoltán fémjelezte esten. Bede Sári énekesnő, Gyulai Csaba gadulkás, Boros Attila basszusgitáros és Szabó Árpád hegedűs is részt vállal a Sík Sándor verseire épülő blokk megszólaltatásában. A koncert második részében Weöres Sándor ihlette kompozíciók is jönnek, ahol Magyar Bori viszi a prímet, Kuczera Barbara hegedűs-vokalista mellett. Keönch László ütőhangszeres és Vázsonyi János szopránszaxofon-guru is kibontakozik, plusz a didgeridoon játszó Bálint Péter, illetve Juhász Endre dudukos. 
 
Jegyár: 1500-2000 Ft 
Air
2018.11.15
|


Játék
Decemberben ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkori hagyományos és modern dalok fúziójával! A Szent Dalok (Holy Chants) című karácsonyi koncertet 13-án a MoM Sportban élvezheti a magyar közönség.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.