Kedvenc helyek

Már a rajtvonalnál Madonna új lemeze

A 60 éves poplady az Instagramon tudatta követőivel, hogy várva várt tizennegyedik stúdióalbumának munkálatai lassan befejeződnek, így akár már az év elején napvilágot láthat az egyelőre cím nélküli CD.
Sokan már most elkönyvelték, hogy 2019 Madonna éve lesz: a popkirálynő négy év után ismét felveszi a kesztyűt a popzenei ringben, ugyanis legutoljára 2015-ben jelentkezett új zenével, akkor Rebel Heart lemezét prezentálta közönségének. 
 
Madonna az év elején látott hozzá új projektjéhez, ami elmondása szerint merőben más lesz az eddigi albumaihoz képest; az új lemez stílusát illetően igyekezett elrugaszkodni a mai slágersémáktól, ezért a tőle megszokott hangzásvilágot afrikai és portugál zenei jegyekkel színesítette. A korongon közreműködő producerek és zenészek egyelőre nem ismertek, de annyi biztos, hogy már az utolsó simításokat végzik a dalokon, így lassan révbe érhet Madonna nagy comebackje. 
 
(breatheheavy.com) 
2018.11.20
|


Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.