Kedvenc helyek

The Tiger Lillies (UK)

[ alternative / punk ]
Budapest, Dürer Kert, november 30. 20:00
Az egy híján 30 éve létesült brit triót méltán övezi kultikus státusz. Az alternatív színházcsinálók már Grammy-jelölést is a zsebükben tudhatnak, és kreatív vénájukat mostanság sem kell félteni: The Devil’s Fairground címmel álltak elő új anyaggal.
Mini halloween november végén?! A klasszikus berlini kabaré, az ódon opera és a buja cigányzene násza ismét termékenynek bizonyult: most elsősorban a bűn és a kísértés témakörét vesézi ki a londoni trió, akik ezúttal Prágába kalauzolnak minket. A Gólem világa elevenedik meg a szürreális alvilág ezen bugyrában, és Martyn Jaques falzettje ismét hidegrázósan szólaltatja meg a deviáns szövegeket, a szex, drogok és alkohol ezen bizarr cirkuszából. Természetesen a klasszikus nóták is terítékre kerülnek, hol mélás valcerek, hol lábdobogós cigány motívumok formájában. 
 
Jegyár: 4900-6900 Ft 
Air
2018.11.22
|


Játék
Decemberben ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkori hagyományos és modern dalok fúziójával! A Szent Dalok (Holy Chants) című karácsonyi koncertet 13-án a MoM Sportban élvezheti a magyar közönség.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.