NaturArt – Az Év Természetfotósa

Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, 2018. november 7. - 2019. január 21.
Immár 26. alkalommal írta ki a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége Magyarország és Közép-Európa legrangosabb természetfotós pályázatát. A zsűri összesen mintegy négyezer képből válogatott, és a komoly szakmai elismerést jelentő díjakért az utolsó fordulóban 125 mű versengett.
A díjakat november elején adták át a Természettudományi Múzeumban, ahol ezzel egy időben megnyitották a pályázat legjobb képeiből rendezett kiállítást, és bemutatták a döntőbe jutott fotókból összeállított Az év természetfotói – Magyarország 2018 című kötetet is. „Az Év Természetfotósa” elismerést idén Potyó Imre nyerte el, „Az Év Természetfotója” címet Nagy Bertold: Délutáni pihenő című alkotásának ítélte oda. „Az Év Ifjú Természetfotósa” pedig Füssi-Nagy Regő lett.  
 
A kiállított képeken QR kódok vannak, melyek használatával nemcsak a fotósokról és a képkészítés körülményeiről tudhatunk meg többet, hanem a fotókat elküldhetjük ismerőseinknek, véleményt mondhatunk róluk, megoszthatjuk őket a világhálón.  
 
2018.11.26
|
(5 kép)


Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.