Kedvenc helyek

Mark Ronsonnal készítette el legújabb dalát Miley Cyrus

A Disney Channel egykori növendéke tavaly jelentkezett utoljára saját dallal, amikor a kevésbé sikeres Younger Now albumának utolsó single-jét jelentette meg azonos névvel.
Manapság egyre több zenész próbálkozik meg a country-dance vonallal, azonban nagy részüknek beletörik a bicskájuk; hasonló sorsa jutott Miley Cyrus is, aki tavaly egy teljes lemezt szentelt ennek a műfajnak. A toplistákon és a rajongói körökben is megbukott lemez után a poplady egy új dallal menti a menthetőt, a nagy visszatérés pedig a brit slágergyáros zeneszerző-énekes, Mark Ronson oldalán valósul meg. Kettejük közös szerzeménye november 29-én lát majd napvilágot, amiből egy rövid részletet már be is mutattak, de a dal címét hivatalosan egyelőre még nem árultak el; a bennfentesek szerint a track Nothing Breaks Like a Heart néven érkezik majd, amit alátámaszt a kislemez borítója is, amin egy megrepedt „diszkószív” látható. 
 
(breatheheavy.com) 
2018.11.27
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.