Kedvenc helyek

Utcazene az utcán élőkért

[ pop ]
Boggie, Likó Marcell, Lovasi András, Menyhárt Jenő, Frenk, Szabó Benedek és a Galaxisok…
Budapest, Széll Kálmán tér (volt Moszkva tér), 2018. december 10. 18:30
Az Amnesty International Magyarország az Emberi Jogok Világnapjára parádés fellépőlistát rántott össze. Az eredetileg tervezett Blaha aluljárós helyszín helyett a hasonlóan emblematikus felszíni megállóba költözik a jótékony célú rendezvény.
A „Moszkva téren, az óra alatt” közel 34, pop és underground előadó lép fel, akik közt énekesnők is helyet kaptak: Szeder, Barkóczi Noémi, a Csókolom és Rutkai Bori formájában. De a Budapest Bár további dalnokai, Szűcs Krisztián és Kollár-Klemencz László is „Széllnek eresztik” hangjukat. Kiemelnénk még a Felső Tízezer, Petruska, noÁr, László M. Miksa és Bodnár Tibi, Németh Robi, a Hippikiller, a Black Bartók és Mushu Israel nevét is. A keményebb arcok közül itt lesz Szekeres András és Barbaro Attila, illetve az Ördög acoustic és a doomfolkot játszó The Devil's Trade is. 
 
Adományos! 
 
Air
2018.11.29
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.