Kedvenc helyek

Keith Richards: „Talán ez lesz az utolsó Rolling Stones-turné”

A The Rolling Stones gitárosa, Keith Richard szerint elképzelhető, hogy a jövő évi No Filter turné lesz a záróakkordja a banda pályafutásának.
2019-ben is folytatja a koncertezést a Rolling Stones. A zenekar az idén megkezdett No Filter koncertshow-ját viszi át a tengerentúlra, így a banda áprilistól június végéig az Egyesült Államok nagyobb stadionjaiban lesz elcsíphető tizenöt koncerten keresztül. A formáció oszlopos tagja, a 74 éves Keith Richard a Rolling Stone magazinnak adott interjújában hintette el, hogy talán ez lesz az utolsó alkalom, hogy eredeti felállásban áll színpadra a zenekar. Az együttes jövőjét illetően az is kérdéses, hogy egyáltalán várhatók-e még tőlük új zenék, ugyanis a frontember, Mick Jagger elmondása szerint a dalok folyamatosan íródnak, de hogy mi lesz a sorsuk, azt még ő maga sem tudja; a The Rolling Stones már legutóbb is egy cover-albummal rukkolt elő, saját szerzeményt tizenhárom évvel ezelőtt adott ki utoljára a banda az A Bigger Bang lemezen.  
 
(nme.com) 
2018.11.29
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.