Kedvenc helyek

Gus G (USA/GR)

[ metal ]
Budapest, A38 Hajó, 2018. december 6. 20:00
Anno sokan felhördültek, amikor a Sötétség és az Absztinencia Hercege, Ozzy Osbourne megvált Zakk Wylde-tól és Scream című lemezét már egy Gus G nevezetű fiatal gitárossal vette fel. Már csak azért is, mert melodikus power metal körökből érkezett, szemben az ősbunkó southern vonalat képviselő Wylde-dal.
A görög származású zenész – aki korábban olyan zenekarokban játszott, mint a Dream Evil, a Mystic Prophecy vagy a Nightrage - teljesítménye azonban végül maradéktalanul meggyőzte a kételkedőket. Gus januárban a Firewinddel lépett fel a Hajón a Rage vendégeként, most azonban szólócsapatával érkezik, hogy bemutassa Fearless című lemezét. 
 
Jegyár: 6500 Ft, elővét: 5900 Ft 
kirsch
2018.11.30
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.