Fortepan-könyvek: A pesti nő

Megjelent a Fortepan-könyvek második kötete, melynek középpontjában a pesti nő áll. „Az egészben az a legszebb, hogy a fényképezőgép lencséje előtt, legyen fotográfus és modellje amatőr vagy profi, mintha tényleg az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy Budapest a divat fővárosa” – írta a kötetről Legát Tibor.
A helyszínek mindenkinek ismerősek, és ha máshonnan nem, régi családi fotókról talán még a ruhadarabok és frizurák is. Ezek mi vagyunk, vagy akár mi is lehetnénk. 
 
A pesti nő a Fortepan archívum tíz kötetesre tervezett sorozatának második darabja, az első Elfelejtett Budapest után. Megrendelhető a fortebolt.hu oldalon.  
2018.12.03
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.