Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: USEME-koncertre, az A38 Hajóra!

Az A38-on zárja az idei évet a USEME zenekar. A hazai pop-rock színtér legígéretesebb formációja megannyi vidéki fellépés és több nagyobb fővárosi koncert után a pesti közönség egyik kedvenc szórakozóhelyén várja rajongóit egy utolsó, évbúcsúztató táncolásra.
A koncerten a zenekar tavaly megjelent Szélesvásznú ég című albumának dalai mellett a korábbi szerzemények is előtérbe kerülnek majd. A Fonogram-díjas zenészekből álló együttes előtt a szintén fényes karrierre hivatott Mirror és Phrenia játszik majd, így egy riffekben és húrtépésben gazdag este elé nézünk december 29-én. 
 

 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: 2018. december 29. szombat, 19:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Hány nagylemeze jelent meg eddig a USEME zenekarnak?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: december 19., szerda 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Műcsarnok, 2018. október 19. - 2019. október 6.
 
december 13 - 19.
 
Budapest, Thália Színház, december 15. 19:00
 
Budapest, Paloma, november 19. - december 19.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.