Kedvenc helyek

Lana Del Rey is táncra perdülhet a Dancing With The Stars műsorban

A legújabb hírek szerint az indie-pop pacsirta is szerepelni fog az ABC sztárokat táncparkettre szólító szórakoztató műsorában.
A női előadók közül Nicole Scherzinger, Mel B és Lil Kim is szerepelt már a magyar Szombat esti láz amerikai megfelelőjében, a bennfentes hírek szerint a következő évad húzóneveként pedig nem más, mint Lana Del Rey is a táncparkettre léphet majd. A 2004 óta műsoron lévő show fő koncepciója, hogy ismert személyekhez profi táncpartnereket rendelnek, hogy egy párt alkotva a tánc nyelvén vívják ki a nézők és a zsűri elismerését. A 2019-es show néhány fellépője már bejelentése került, és bár Del Rey oldaláról még nem érkezett megerősítés, abban biztosak lehetünk, hogy sokat dobna a nézettségen, ha a popzene „legszomorúbb” énekesnője húzna táncoscipőt a felvételek kedvéért. 
 
(breatheheavy.com) 
2018.12.06
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.