Kedvenc helyek

Lana Del Rey is táncra perdülhet a Dancing With The Stars műsorban

A legújabb hírek szerint az indie-pop pacsirta is szerepelni fog az ABC sztárokat táncparkettre szólító szórakoztató műsorában.
A női előadók közül Nicole Scherzinger, Mel B és Lil Kim is szerepelt már a magyar Szombat esti láz amerikai megfelelőjében, a bennfentes hírek szerint a következő évad húzóneveként pedig nem más, mint Lana Del Rey is a táncparkettre léphet majd. A 2004 óta műsoron lévő show fő koncepciója, hogy ismert személyekhez profi táncpartnereket rendelnek, hogy egy párt alkotva a tánc nyelvén vívják ki a nézők és a zsűri elismerését. A 2019-es show néhány fellépője már bejelentése került, és bár Del Rey oldaláról még nem érkezett megerősítés, abban biztosak lehetünk, hogy sokat dobna a nézettségen, ha a popzene „legszomorúbb” énekesnője húzna táncoscipőt a felvételek kedvéért. 
 
(breatheheavy.com) 
2018.12.06
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.