Kedvenc helyek

Moa Anbessa (I) ft. Prince David (I) & Don Diego (I)

[ dub / reggae ]
Budapest, Három Holló, december 14. 21:30
„Roots Reggae & Dubwise Conscious Ras Tafari Music” – Velencéből? A szép zöld vízen gondolák ringanak, rasztás evezősök mozdulataira? A Moa Anbessa egy 2006-os The Ex-lemez címe is, ám etióp ízesítésű, holland post-punk helyett most dub fog pulzálni.
A Győztes Oroszlán egyébként egy etióp politikai mozgalmat is jelent, ám most másfajta királyság veszi kezdetét a Három Hollóban. A Dubapest HiFi stábja minden törzset forró fogadtatásban részesít a Budapest Dub Club nyitóbuliján, kezdve a rootstól, majd a dub és a steppa híveiig. A táncosokat olaszországi vendégek fogják hangulatba hozni, élen a Reggae Campről már ismerős Moa Anbessával. A velencei producer két vokalistával is erősít: Prince David és Don Diego kíséri el a Moa Anbessa Italy nevű címke főnökét, akinek trackjeit Jah Shaka és Aba Shanti is pörgeti. 
 
Jegyár: 3000 Ft 
Air
2018.12.06
|


Játék
Decemberben ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkori hagyományos és modern dalok fúziójával! A Szent Dalok (Holy Chants) című karácsonyi koncertet 13-án a MoM Sportban élvezheti a magyar közönség.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.