Amazonok – Három év múlva

Budapest, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café, 2018. december 13. 19:30
December 13-án mutatja be a Rózsavölgyi Szalon Szarka János rendezésében Jean-Marie Chevret Amazonok – Három év múlva című darabját, ami a három éve nagy sikerrel játszott Amazonok folytatása.
Az új történetben három év telt el az „amazonok”, vagyis Martine (Náray Erika), a negyven körüli háziasszony, a megözvegyült Annie (Györgyi Anna) és a kőkemény, karrierista Micky (Auksz Éva) életében, akik látszólag boldogabbak, mint valaha. De lehet, hogy csak látszólag.  
Az Amazonok ősbemutatója 2003-ban volt Párizsban; a produkció több mint 750 előadást élt meg. A hatalmas siker ösztönözte a szerzőt, Jean-Marie Chevret-et arra, hogy 2007-ben megírja a darab folytatását. 
A történet folytatása szerint Martine, akit a férje elhagyott egy huszonéves szőkeségért, ma már boldogan él argentin szerelmével, Pablóval, főz, mos, vasal, hagyja, hogy Pablo dédelgesse. A bolondos Annie időközben férjhez ment egy idős milliomoshoz, aki tényleg önmagáért szerette őt, de a férfi hamar meghalt, ugyanakkor rengeteg pénzt hagyott Annie-ra, ő meg bolondosabb és tisztánlátóbb is, mint valaha, s az egyik furcsa holmit vásárolja a másik után. Guillaume és Loïc továbbra is bérlik Martine hatalmas párizsi lakásának – afféle női kommuna ez – felső szintjét, és tökéletesen boldogok. Micky pedig, a könyörtelen üzletasszony, aki elriasztja magától a férfiakat… De tényleg: hova tűnt Micky? Miért nem érik el őt soha? Miért kerüli őket? És egyáltalán: valóban olyan tökéletes minden?
2018.12.07
|


Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.