Kedvenc helyek

Orvosi utasítására mondta le koncertjeit Justin Timberlake

A 37 éves szupersztár egészségügyi okok miatt lefújta az év hátralévő részére meghirdetett minden koncertjét, de ígéretet tett arra, hogy hamarosan kárpótolja a hoppon maradt rajongókat.
Húzós időszakot tudhat maga mögött Justin Timberlake. Az énekes idén februárban hozta ki várva várt Man of the Woods albumát, azonban ez után sem pihent meg; a premiert követően rögtön turnéra indult, hogy szerte a világon bemutassa ötödik nagylemezének anyagát, azonban mostanra elérkezett saját határaihoz, ami miatt kénytelen visszavonulót fújni. A Sexy Back sztárjának hangszálai az év végéhez érve elkezdték felmondani a szolgálatot, így orvosai tanácsára minimum egy hónapig biztosan szüneteltetnie kell az éneklést. A koncertek hivatalos lemondása után Justin az Instagramon is nyilatkozott a döntésről, és egy rövid tájékoztató után megnyugtatta rajongóit, hogy 2019-ben igyekszik minden lemondott show-t pótolni. 
 
(nme.com) 
2018.12.07
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Ma 15:00-től Zurgó együttes a Mesterségek Ünnepén, 21:00-től meg táncház velük! @mestersegekunnepe #mestersegekunnepe #zurgoegyuttes #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.