Kedvenc helyek

A nők viszik a prímet a 2019-es Grammy-díjátadón

A Recording Academy december 7-én hozta nyilvánosságra a 61. Grammy Awards jelöltjeinek listáját, amelynek egyes kategóriáin belül túlnyomó részt a női előadók dominálnak.
Összesen 84 arany gramofon talál majd gazdára február 10-én a 2019-es Grammy Awards díjátadó gálán. A Recording Academy ítészei szinte minden zenei stílus képviselőit jutalmazzák, különösen fókuszálva az év dala, az év albuma és az év előadója kategóriákra. A mostani felhozatal legesélyesebbjei mind a női szcénából kerültek ki, ugyanis Lady Gaga, Ariana Grande és Christina Aguilera és Cardi B is több fronton is ringbe száll majd a győzelemért, utóbbi az év lemeze trófeáért is versenyez Invasion of Privacy albumával. Természetesen a férfiak sem maradtak el, Drake hét, Kendrick Lamar hat, Post Malone négy, Shawn Mendes pedig két kategóriában győzedelmeskedhet a Los Angeles-i díjkiosztón. 
 
(grammy.com) 
2018.12.08
|


Játék
Patrick deWitt nagysikerű regényéből készült ez a különleges hangulatú western, melyben egy testvérpár, Eli (Joaquin Phoenix) és Charlie Sisters (John C. Reilly) azt a megbízatást kapja, hogy végezzenek egy aranyásóval, aki meglopta főnöküket.
Ma 15:00-től Zurgó együttes a Mesterségek Ünnepén, 21:00-től meg táncház velük! @mestersegekunnepe #mestersegekunnepe #zurgoegyuttes #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.