Bajban van Brad Pitt sci-fije?

Az Ad Astra című science fiction filmet eredetileg januárban mutatta volna be a 20th Century Fox. Később májusra csúsztatták, de lehetséges, hogy ez az időpont sem lesz tartható.
A film rendezője, James Gray (A bűn állomásai) jelenleg Marrakesh-ben „pihen” egy filmfesztivál zsűrijében, és eközben volt alkalma interjút adni. Gray állítólag a filmfesztiválozást tényleg pihenésnek szánta, hogy aztán újult erővel vesse bele magát az Ad Astra utómunkáiba, de korántsem optimista azt illetően, hogy tényleg bemutatják-e májusban a sci-fit. A rendező ugyanis nem szeretné, ha a nagy sietség miatt egyes jelenetek speciális effektusai ne lennének tökéletesek, és állítása szerint mindent megtesz majd azért, hogy a nézők tökéleteset kapjanak, viszont nem biztos abban, hogy májusig ez egy elérhető cél. A szakmában azt pletykálták, hogy az Ad Astra lehet a májusi Cannes-i Filmfesztivál nyitófilmje, de ennek fényében azért eléggé gyenge lábakon áll a dolog. 
 
(indiewire.com) 
2018.12.10
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Filmek a TV-ben
18:25
A Sárkánykapu repülő kardjai
kínai akciófilm, 2011
18:25
Miss Hanoi
cseh krimi, 2018
18:30
Kemény ügy
ausztrál kalandfilm, 2017 (feliratos)
18:30
Scooby-Doo: Kék Sólyom maszkja
amerikai animációs film, 2012
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.