Nyerj páros jegyet a Pesti Est bemutatja: Mese habbal - Téli mesék c. rendezvényre!

Ünnepi ráhangolódással folytatódnak a családbarát délelőttök a Jurányiban. A Téli mesék című előadásban két történetet, a Lopotnyik karácsonyát és az Elfelejtett lények boltját ismerhetik meg a gyerekek.
Az egyik főszereplője egy kóbor macska, bizonyos Lopotnyik. Lopotnyik egy hideg, szürke karácsony délután betéved egy bérház udvarára, ahová régóta nem látogatott el a karácsonyi angyal. Lopotnyik nyomozásba kezd, és kideríti, hogy mi az oka annak, hogy ebben a házban immár tíz esztendeje nem volt karácsony.
 
A másik mese főszereplője egy karácsonyi angyal. De nemcsak egy a sok közül, hanem az utolsó karácsonyi angyal, Ariella, aki véletlenül megleli a nagyvárosban az Elfelejtett lények boltját. Ez a bolt telis-tele van különlegesebbnél különlegesebb lényekkel, de mindközül a legfurcsább maga a bolt tulajdonosa, Gubanc, az egykori ködmanó. És hogy mi történik velük? Legyen ez a mi meglepetésünk!
 
Természetesen továbbra is tárt karokkal várja a legkisebbeket a zenés baba-játszószoba a Mocorgóval, a nagyobbacskákat a kézműves-foglalkozás az Asztapasztával, és az egész famíliát családbarát menü a kávézóban.
 
Ajánlott korosztály: 3-12 év
 
Helyszín: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
 
Időpont: 2019. január 5. szombat, 10:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a rendezvényre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.