Kedvenc helyek

Tizennégy év után ismét Európába merészkedik Cher

A showgirl több mint tíz év kihagyás után 2019-ben visszatér az öreg kontinensre, hogy egy nagyobb szabású európai turnéval búcsúzzon rajongóitól.
Cher az a művész, aki egyszerűen kénytelen letenni azt a bizonyos képzeletbeli lantot - pontosan 55 évet számláló pályafutása alatt már többször bejelentette visszavonulását, de valahogy mégsem tudott elhatárolódni a rivaldafénytől. A szupersztár idén szeptemberben mutatta be ABBA-feldolgozásokat csokorba gyűjtő albumát, ezt megelőzően a mozivászonra is visszatért a Mamma Mia folytatásában, mindeközben folyamatosan koncertezett Las Vegasban a Park Theater rezidens előadójaként.
 
A popnagyi a jövő évben azonban kiszakad a bűnök városából, és egészen Európáig zakatol Here We Go Again névre keresztelt búcsúturnéjával, ahol 16 koncertet ad majd két hónapon keresztül. A koncertsorozat első állomása Berlinben lesz, hazánkhoz legközelebb pedig Bécsben hallatja karakteres hangját a 72 éves Cher.  
 
(nme.com) 
2018.12.11
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.