Nyerj páros jegyet Dés László Mi vagyunk a Grund c. koncertjére!

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat.
November elején jelent meg legújabb lemeze Az Éjféli Járat címmel, melynek ősbemutató koncertje december 29-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Dés Lászlónak ez az első szerzői lemeze, melynek zenéit ő maga szerezte, de minden szöveget más-más dalszövegíró írt – Müller Péter Sziámi, Bródy János, Grecsó Krisztián mellett természetesen Geszti Péter, Bereményi Géza, Nemes István vagy Parti Nagy Lajos szövege is hallható az albumon. 
 
A koncert címadója nem véletlenül a Mi vagyunk a Grund!, az este során ugyanis felcsendülnek a Dés-musicalek, A dzsungel könyve, a Sose halunk meg, a Valahol Európában és A Pál utcai fiúk népszerű számai, természetesen hallhatjuk a zenész virtuóz és lírai szaxofonjátékát, és vendégek is lesznek: a dalok előadásban közreműködik Tóth Vera és a Budafoki Dohnányi Zenekar vonós együttes. És persze nem maradnak el a nagy Dés-slágerek sem, A vigyázz rám, az Olyan szépek voltunk, a Nagy utazás, a Legyen úgy…. 
 
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna 
 
Időpont: 2018. december 29. szombat, 20.00 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Ahol a héten érdemes...
 
október 17 - 23.
 
Budapest, Örkény István Színház, október 22. 19:00
 
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.