Kedvenc helyek

Eminemmel és Ed Sheerannel készített közös felvételt 50 Cent

Igazi gigakollaborációval készül a jövő évre 50 Cent. A New York-i MC a rap- és popszakma két csúcstartójával készítette el legújabb dalát.
A Candy Shop sláger rappere a Twitteren tudatta követőivel, hogy Eminem és Ed Sheeran is közreműködik legfrissebb szerzeményén, aminek címét egyelőre nem árulta el, de biztosította közönségét, hogy ütős trackre számíthat. „Tegnap este rögzítettem egy dalt Eminemmel és Ed Sherannel. Jó buli volt, tüzes dolgot hoztunk össze” – csiripelte a 43 éves zenész. 50 Centet és Eminemet már többször hallhattuk egy nótában dobálózni a rímekkel, ilyen felállásban azonban még nem zenélt együtt a három nagyágyú. 
 

 
(nme.com) 
2018.12.13
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.