Kastélynapok Gödöllőn

Gödöllő, Gödöllői Királyi Kastély - Grassalkovich-kastély, 2018. december 28 - 29.
A család minden tagja kikapcsolódhat a két ünnep között a Gödöllői Királyi Kastélyban.
December 28-án az Erzsébet királyné karácsonyai gyermekprogramon rejtvényfejtés, tánctanulás, interaktív meseelőadás és még számtalan élmény várja a gyerkőcöket és szüleiket, de a nagyszülő-unoka párosítás is remek döntés lehet, ha minden korosztály számára tartalmas időtöltésre vágyunk.
 
A Kastélynapok és az év zárásaként pedig december 29-én Lajkó Félix és Balázs János Liszt Ferenc-díjas művészek adnak koncertet a tőlük megszokott virtuozitással. És mire számíthatnak azok, akik, úgy döntenek, hogy ellátogatnak az előadásra? Lajkó Félix egy interjúban így fogalmazott: „Egyikünk sem engedi meg magának, hogy a színpadon ne történjen valami kis csoda.” 
 
Érdemes hát az egész családnak a Gödöllői Királyi Kastélyba látogatni a két ünnep között, hogy a „kis csoda” mellett szívmelengető élményekkel és örök emlékekkel térjenek haza. 
 
2018.12.17
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.