Kedvenc helyek

Janet Jackson is bekerül a Hírességek Csarnokába

Két sikertelen próbálkozás után megszavazták, hogy az r'n'b szupersztár neve is felkerüljön a The Rock & Roll Hall of Fame legendás előadói közé.
Minden évben egy ezerfős bizottság dönt azoknak a zenészeknek a sorsáról, akik kezdeményezték, hogy bekerülhessenek a Hírességek Csarnokába, azaz a Rock & Roll Hall Of Fame-be. A múzeum december 13-án tette közzé azoknak az előadóknak a nevét, akiknek munkásságát 2019-ben egy emlékplakettel honorálják majd; a lista legnagyobb meglepetése egyértelműen Janet Jackson, akit eddig már kétszer utasítottak el azért, mert úgy gondolták, hogy negatív hatást gyakorol a színes bőrű nők kultúrájára. Michael Jackson kishúga mellett a Radiohead, a Def Leppard, a Cure, a Roxy Music, a The Zombies és Stevie Nicks is elismerésben részesül, őket március 29-én a beiktató ünnepségen avatják fel New Yorkban. 
 
(breatheheavy.com) 
2018.12.16
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.