Kedvenc helyek

MemoryLand 2018 NYE

[ electronica / house / techno ]
Budapest, BOK – SYMA Csarnok, 2018. december 31. 17:00
Ha #techno és #house hashtagekkel szeretnénk átmulatni magunkat az új esztendőbe, akkor a legjobban tesszük, ha a Millenáris felé vesszük az irányt. Belbudán már 17 órától felbőgnek a hangfalak, méghozzá közel ötven DJ-vel, három teremben!
Közép-Európa legnagyobb szilveszteri bulija nemcsak 2019-be belépő, de a jövő zenéibe is. A vendégbarát hozzáállást zászlajára tűző rendezvény nemzetközi játékosokkal is erősít: a kijevi Miss Monique progressive house-a mellé a Buenos Aires-i Pfirter argentin tangója simul; a glasgowi Gary Beck technóját pedig szépen ellenpontozzák a londoni Luke Slater négynegyedei. Dallamos technót QUIVVER szállít, míg honfitársa, Jody Wisternoff deep house vizeken evez. Inigo Kennedy technóját hazai kiválóságok is keretezik: többek közt Budai, Isu, Kühl és Chriss Ronson személyben. 
 
Jegyár: 7900-189 900 Ft 
Air
2018.12.18
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.