Kedvenc helyek

Újévi koncert: Budapest Klezmer Band, Jordán Adél, Fesztbaum Béla

[ world music ]
Budapest, Budapest Kongresszusi Központ, január 1. 20:00
Napok kérdése, és egy híján három évtizede van jelen a főváros – és a nagyvilág – életében a Budapest Klezmer Band, akik fergeteges fellépéseiken nem spórolnak a szenvedéllyel, sem a humorral. Jó az évet sírva-vigadva kezdeni, méghozzá virtuózok körében!
Kárpát-medence kulturális sokszínűségét jiddis dallamokon szűri át a Jávori Ferenc vezette társaság, akiknek a nevéhez több mérföldkő is fűződik 1990-es indulásuk óta. A klezmer balett, -szvit és -musical műfaját létrehozó zenekar számos elismerést érdemelt már ki, 2015-ben például a Prima Primissima közönségdíját vehették át. Külföldön is rendszeresen megfordulnak Fegyáék; Izrael és Németország közönsége után most hazai pályán játszanak – a Puszi együttesből is ismert színész-énekesnő, Jordán Adél és Jászai Mari-díjas kollégája, Fesztbaum Béla bevonásával. 
 
Jegyár: 4900-17 990 Ft 
 
Air
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.