Kedvenc helyek

Áron András „Apey”, Papaver Cousins

[ folk rock ]
Budapest, Akvárium Klub, január 5. 20:00
Áron András az Apey & the Pea, a Trillion, illetve a néhai Neck Sprain révén is elévülhetetlen érdemeket szerzett a honi underground metálban. Ám most némileg visszafogottabb riffekkel lépi meg az év eleji estet, melyet a Papaver Cousins vezet fel.
Nagy Barnabás és Szendrey-Nagy Olivér kettőse a folk-rocknak nem éppen a csujogatós ágát képviseli; inkább a mélázósabb, magasztos letisztultság jellemzi a kuzinokat. A duóként indult formáció nyáron adta közre Bad Writing című, második korongját, mely szintén hordozza elődje, a Lack of Lightness intimitását. A nagyívű rocklemez dalai ágyaznak meg a zenekarával holland turnéra készülő Áron András borongós világának. Apey a Neil Young inspirálta, mélyenszántó történetmeséléshez lágyabb húrokat penget, és a Stranger című, harmadik szólóalbumáról is elővezet dalokat. 
 
Jegyár: 1499-2499 Ft 
Air
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.