Kedvenc helyek

Bocsánatkérő akció miatt szakadt félbe Cardi B fellépése

A bronxi rapmaca performanszát férje szakította félbe, aki nagyközönség előtt szeretett volna bocsánatot kérni a megcsalt Carditól.
A múlt héten robbant a hír, hogy több évig tartó heves románcuk után Cardi B válni szeretne gyermeke édesapjától, a Migosból ismert Offsettől. A 27 éves rapmogul a szakítás óta minden lehetséges módon megpróbálta visszanyerni kedvese szívét, azonban a Bodak Yellow dívája nem volt hajlandó szemet hunyni férje hűtlensége felett, így egy látványosabb kísérlethez folyamodott: Offset váratlanul megjelent a Los Angeles-i Rolling Loud fesztiválon, ahol épp Cardi melegítette a közönséget slágerlistás dalaival, majd a színpadra felsétálva kérlelte feleségét, hogy fogadja őt vissza. 
 
A rapper érkezése meglehetősen meglepte a női MC-k új üdvöskéjét, azonban felocsúdva a sokkból hamar letessékelte exét a porondról, és folytatta tovább a show-t, mintha mi sem történt volna. Érdekesség, hogy a fesztivál szervezői már tudtak a „merényletről”, ugyanis jóval a fellépés kezdete előtt megosztották Twitteren, hogy bármi fog történni a színpadon, az biztos, hogy nagy visszhangja lesz. 
 

 
(nme.com) 
2018.12.18
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.