Ünnepi vásárok advent utolsó hétvégéjére

2018. december 21-23.
Hétvégi programajánlónk idei utolsó fejezetéhez érkezett. Ezúttal is az ünnepi különkiadással jelentkezük középpontban a budapesti adventi vásárokkal. Még nem késő kilátogatni valamelyikre, ahol last minute beszerezhetjük a hiányzó ajándékokat és forralt borral, punccsal és egyéb finomságokkal hangolódhatunk rá a karácsonyra.

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi lakásvásár 
Tereza 
december 22., 10–17h
www.facebook.com  
 
Óriási beltér, színes, festett falak, mexikói forralt bor, orchata, taco, legmenőbb kofák, szuper Dizájnpiac, jó hangulat! Felejtsétek el a plázadömpinget, lazítsatok egyet szombat délután egy margaritával a kezetekben. Családot, barátot, kutyát hozni ér. 
 
Óbudai Dizájn Piknik 
Esernyős  
december 22–23.  
www.facebook.com 
 
A Szindbád Rendezvénytérben kialakított Dizájnfal szemet gyönyörködtető, kreatív alkotásokkal fogadja a betérőket. A tervezők és dizájnerek művészi munkái között akár egyedi karácsonyi ajándékokra is lelhetünk, miközben beszélgetni is lehet a tervezőkkel. Ingyenes!  
 
Gozsdu Karácsonyi Vásár 
Gozsdu udvar 
december 23-ig  
www.gozsduudvar.hu 
 
A karácsonyi vásáron kincsek és kézműves alkotások várják, hogy a karácsonyfa alá kerülhessenek. 
 
ISBN+Xmas Market 2018 
ISBN könyv+galéria 
december 23-ig 
www.isbnbooks.hu  
 
A vásáron független publikációkat, zine-eket, kiállítási katalógusokat és egyéb szakmai kiadványokat tesznek elérhetővé kedvezményes áron! 
 
WAMP – Karácsonyi vásár 
Millenáris  
december 23-án 10h  
www.wamp.hu 
 
A dizájnvásár azokat várja, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes printtermékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről. Az egyedülálló és széles kínálatnak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni a személyre szóló meglepetést. 
 
Advent Óbudán
Óbuda, Fő tér
december 23-ig
www.adventobudan.hu
 
Zenei fellépők, gyermek programok, kézműves vásár, ízletes falatokat kínáló gasztrosétány várja a látogatókat. Ingyenes!
 
Advent a Várkert Bazárban 
Várkert Bazár  
december 22–24.  
www.varkertbazar.hu 
 
Számos program várja a látogatókat a karácsonyi hangulat és készülődés jegyében, amely minden korosztály számára tartogat különlegességeket. Ingyenes! 
 
Újpesti Karácsonyi Vásár 
december 24-ig 
Újpest, Szent István tér  
www.facebook.com 
 
A november 24-től december 24-ig tartó rendezvény évről évre rengeteg ünnepi programmal és koncerttel szolgál, és ez idén sem lesz másképp. Válogathatunk a finom ételek és italok színes skálájából, vásárolhatunk a különböző vásárfiák közül, vagy akár adományozhatunk is, mindeközben magyar sztárfellépők koncertjeit élvezhetjük.  
 
Téli fesztivál és karácsonyi vásár 
Városháza park  
december 28-ig 
www.adventbudapest.hu
 
Kedden és csütörtökön a fővárosi iskolák, hétköznap esténként pedig az amatőrök veszik birtokba a fűtött hüttét, esténként jobbnál jobb hangulatos koncertek követik egymást. Hétvégén főként gyerekprogramok, gyerekszínházi előadások, közös éneklés, bibliai mese- és kézműves foglalkozások lesznek, többek között érkezik a Bárókerti Bábszínház, a Tekergő Színház és a Muzsikáló Manó Matiné is. Ingyenes!   
 
Advent Szentendrén 
Szentendre 
január 6-ig 
www.szentendreprogram.hu 
 
Szentendre történelmi belvárosa ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Adventi vásár a Dumtsa Jenő utcában, szabadtéri rendezvények, változatos művészeti és kulturális programok és kiállítások várják a látogatókat. Ingyenes!  
 
2018.12.19
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.