Kedvenc helyek

Embertelennek nevezték rajongói Iggy Azaleát

Ahogy Freddie Mercury is megénekelte: „The show must go on” - valószínűleg ez járhatott Iggy Azalea fejében is, aki legutóbbi koncertjén fittyet hányva táncosának állapotára tovább folytatta a fellépését.
Empátiából egyesre vizsgázott Iggy Azalea. Az ausztrál MC legutóbb Brazíliában adott koncertet, aminek egyik momentuma nem csak a résztvevők, de az internetezők körében is nagy port kavart: a 27 éves rapsztár egyik táncosnője összeesett fellépés közben, majd percekig mozdulatlanul feküdt a színpad közepén, azonban Iggy ahelyett, hogy leintette volna a zenét és segítséget kért volna, zavartalanul folytatta tovább a performanszt. A felháborodott rajongók a közösségi oldalakon kezdték el támadni Ms. Azaleát, aki azóta egy külön posztban is reagált a vádakra. „ Azt érzem, hogy bármit csinálok, az emberek úgyis csak a rossz oldalát látják. Elég, belefásultam.” - írta Iggy.

(breatheheavy.com)
2019.01.02
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.