Kedvenc helyek

Indul az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál

Január 4-én, hatodik alkalommal kerül megrendezésre az újzenei fesztivál. A rendezvény keretein belül több művészeti ággal találkozhatnak az érdeklődők.
2014 januárjában szervezték meg először a fesztivált, amely akkor még négynapos rendezvény volt, az évek során azonban 17 naposra duzzadt. Célja, hogy közelebb hozza a közönséghez az újzenét, ezért olyan műveket mutat be, amelyek a hazai szélesebb közönség számára kevésbé ismertek. Közreműködik a Trafó, a Zeneakadémia, a Budapest Music Center, a Fuga – Budapesti Építészeti Központ, és újként csatlakoztak az évek során a Müpa Budapest, Színház- és Filmművészeti Egyetem, Art+Cinema, Szimpla Kert, a Közép-európai Egyetem, a Stúdió K Színház, a Fonó Budai zeneház, a MAMŰ Galéria, Műcsarnok, és a Vakok Iskolája.  A tizenhét nap alatt válogatni lehet hangversenyek, interaktív beavató foglalkozások, zenepedagógiai műhelyfoglalkozások, családi- és gyerekszínházi előadások, kiállítások és moziestek programkínálatai között.
2019.01.02
|


Játék
A nagy hatású Stephen King-regény alapján készült film Dr. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.