Kedvenc helyek

A Shallow a legjobb eredeti betétdal

Lady Gaga és Bradley Cooper közös filmjének betétdala a Golden Globe ítészeit is meghódította.
Tegnap este került megrendezésre a filmes kitüntetéséket lobogtató Golden Globe-díjátadó, ahol a Star is Born (magyarul Csillag születik) nagy sikerű slágere is arany glóbusszal gazdagodott, mint a 2018-as év legjobb dedikált filmzenei szerzeménye. A díjat a dalt sikerre vivő Gaga vette át, de a számon közreműködő zeneszerzők, Andrew Wyatt, Anthony Rossomando és Mark Ronson is a színpadra vonult a köszönőbeszédhez. „Csak annyit mondanék, hogy nőként a zeneiparban nagyon nehéz, hogy zenészként és dalszerzőként komolyan vegyenek. Ez a három csodálatos ember felemelt engem és támogatott. Bradley, szeretlek!” - nyilatkozta könnyek között a Bad Romance énekesnője. A film nagy vetélytársa, a szintén zenei témát boncolgató Bohemian Rhapsody volt azonban az este legnagyobb győztese, ugyanis két trófeát is sikerült besöpörnie a legjobb dráma és a legjobb férfi főszereplő kategóriákon belül.


(billborard.com)
2019.01.07
|


Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Ruttkai Bori, Gryllus Vilmos, Vuk, Mágikus állatok iskolája, stb. Rengeteg családi program mára, link bióban! #gyerekprogram #januar26 #programajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.