Kedvenc helyek

Szubkulturális Átjáró - Rohmann Ditta, Szirtes Edina Mókus és Kemény Zsófia

[ alternative / classical ]
Budapest, Fonó Budai Zeneház, január 10. 20:00
A TrioSubKult nevű formáció eddig még nem lépett fel rendszeresen, ám a három grácia pont a rend és rendszer vizsgálatába szándékozik bocsátkozni. Az alkalmi együttállás egy igazi csomópontnak ígérkezik a Fonó 2019-es, tarka szövetének elején.
Eltérő világokat képvisel az Átlátszó Hang újzenei fesztivál ezen estjén Rohmann Ditta, Szirtes Edina Mókus és Kemény Zsófia. A hölgyek önértéken már bizonyítottak: a virtuóz csellista Bach-estjei magukért beszélnek, míg a hazai világzene jelenségének számít a hegedűs-énekesnő, illetve a slam poetry esteken ragyog ki a felvágott nyelvű lány. Most Mókus kompozíciói fognak szólni, melyeket Ditta hangszere inspirált, ám érzelemgazdag rögtönzésekre is számíthatunk, szép számmal. A rímekbe szedett, húzós gondolatok sem maradnak el, melyek ezúttal vonós kíséretet kapnak. 
 
Jegyár: 1000-1500 Ft 
Air
2019.01.08
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.