Kedvenc helyek

16. Stagediving Fesztivál: Watch My Dying, Cadaveres, Archaic

[ hardcore / metal ]
Budapest, Dürer Kert, január 11. 19:00
Bár a január toronymagasan a leggyűlöltebb hónap, a súlyos zenék szimpatizánsai két ünnepnapot is számon tartanak ekkortájt: az egyik a Dimebag Darrell előtt tisztelgő Ride For Dime, a másik pedig a Stagediving Fesztivál napja.
Ez utóbbi először 2005-ben került megrendezésre a Watch My Dying főszereplésével, a komplex onkológiai metálalakulat azóta is a rendezvény húzónevei közé tartozik. A 16. Stagediving Feszten olyan további zenekarok zúznak, mint a Heedless Elegance, a Divided, a Cadaveres, az Archaic, a Tiansen, a The Tumor Called Marla, a Salvus, a Plasticocean, a King Furia, az Unforeseen, a Continoom, a Hit By A Schoolbus és a Beerzebub. 
 
Jegyár: 2490 Ft, elővét: 1990 Ft 
kirsch
2019.01.08
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.