Kedvenc helyek

Antonio Sanchez and Migration (MEX-USA)

[ jazz ]
Budapest, A38 Hajó, január 13. 20:00
A provokatív nevű, tengerentúli társaság számos határon átível – a kortárs jazz széna dobos-óriása Mexikóból érkezett a bostoni Berklee-re, ahol a panamai Danilo Pérez tanítványa lett. 2003-ban már Grammyt is nyert, méghozzá Pat Metheny zenekarában.
A Birdman filmzenéje hozott újabb szobrocskát a 47 éves zenekarvezető számára 2014-ben, aki most akusztikus kvintettje élén fogja elővezetni a novemberben megjelent, Lines in the Sandet. A szociális érzékenységről tanúskodó dalokat azoknak írta, akik akár életük kockáztatásával is el szeretnének jutni dél felől az Egyesült Államokba. Sanchez rendszeres játszótársai közt találjuk Chris Potter, Chick Corea vagy Gary Burton nevét; ezen az esten csapata – Chase Baird, John Escreet és Matt Brewer – lírairan protestálóra veszi a figurát, Thana Alexa énekesnővel. 
 
Jegyár: 5900-6900 Ft 
Air
2019.01.08
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.