Évindító tárlatzárás a Galériában

A Bacon, Freud és a Londoni Iskola Festészete című kiállítás január 13-án bezárja kapuit, előtte azonban zárórendezvényével várja a látogatókat.
Zárórendezvénnyel köszönti az új évet a Magyar Nemzeti Galéria. Január 12-én 18 órakor A Bacon, Freud és a Londoni Iskola Festészete című kiállítás finisszázsára várják mindazokat, akik már látták, de még egyszer megnéznék, és akik most először – és utoljára – látogatják meg a kiállítást. Az eseményen végignézhetik a tárlatot Fehér Dávid társkurátor vezetésével, de az est vendége lesz Radnóti Sándor esztéta, egyetemi tanár és Kántor Péter költő-műfordító is, akik beszélgetéssel segítik megérteni a kiállítás részleteit. Tárlatvezetést tart Radák Eszter festőművész, illetve az ArtMagazin népszerű szerkesztőpárosa is. A programot Réti Anna táncelőadása és a Barcsay Jenő emlékzenekar koncertje színesíti.
2019.01.08
|


Notorious Reflexes.
Budapest, Klub Vittula, január 19., szombat

Emberek a porcelángyárból.
Budapest, Platán Galéria, január 17. - február 28.

Gál András kiállítása.
Budapest, Újlipótvárosi Klub Galéria, január 24. - február 22.

Ványai Kovács Sándor kiállítása.
Budapest, Városház Galéria, január 23. - március 14.

Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.