Kedvenc helyek

Magyarországon koncertezik a Blake

Január 18-án Budapesten ad koncertet a brit királyi család kedvenc zenekara, a Blake. Magyar meglepetésvendégük is lesz.
Egy nap különbséggel Budapesten és Debrecenben is fellép a Blake zenekar, akik idén ünneplik fennállásuk 10. évfordulóját. Az együttes tagjainak közös múltja van a brit királyi családdal, ugyanis együtt jártak iskolába Kate Middletonnal és Vilmos brit királyi herceggel. A család mindmáig jó kapcsolatot ápol a zenészekkel, és II. Erzsébet már kétszer meghívta őket zenélni a Buckingham Palotába. A zenekar szokása együttműködni helyi előadókkal. Ez alkalommal Zséda lesz az esemény magyar vendége. „Olyan dalokat választottunk, amelyek hozzájuk és hozzám is közel állnak. Nagy ívű, igazi világslágerek lesznek, de nem szeretném a meglepetést lelőni. Annyit azonban elárulok, hogy Zséda-dal is lesz a repertoárban” – mondta a magyar énekesnő.
2019.01.11
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.