Kedvenc helyek

Friction (UK), Incident, Markov, Statik

[ drumandbass ]
Budapest, A38 Hajó, január 19. 23:30
Idén húsz éve, hogy a Bladerunnaz csapata hazánkba kezdte szállítani a drum&bass szcéna élvonalát. Az első, aki elfújja a gyertyát ezen a – gyakran liquid halmazállapotú – tortán, az Friction lesz. A brightoni DJ nem azonos a londoni Fricktionnel!
A kiugróan technikás Ed Keeley-ben tisztelhetjük a Shogun Audio és az Elevate címkék fejét, aki háromórás szettjében kitér a hőskorra, de a friss basszustémákat is elővezeti majd. Először 1998-ban hallatott magáról, Critical Mass című single-jével, azóta a Hospital és a Renegade Hardware is hozta ki cuccait. A BBC 1Xtra műsorvezetőjeként is bevált úr kollaborációs listáján ott van Example, Zinc, Dillinja és Skream neve; nemrég pedig FineArt álnéven a house és a bassline irányába mozdult el. Most Linguistics MC-vel erősít, illetve Incident, Markov és Statik pörköl még oda. 
 

 
Jegyár: 2990-3490 Ft 
 
Air
2019.01.10
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.