Kedvenc helyek

Elizabete Balcus (LT)

[ acoustic / electro / pop ]
Budapest, Szimpla Kert, január 23. 20:00
Bedrótozott zöldségek-gyömölcsök és a görög mitológia színpadiassága teremti meg azt az álomszerű szövetet, ami a rigai lány lényéből kiárad. Neo-psych és avant-dream pop tarkítja az összképet és -hangot, plusz kortárs és alternatív jegyek is.
A minden túlzás nélkül Björkhöz vagy St. Vincenthez fogható énekesnő nemcsak saját, éteri orgánumával járul hozzá a repülőszőnyeges utazáshoz, de billentyűket és fuvolát is segítségül hív, hogy még összetettebb, szövevényesebb legyen az az élménycsomag, amelyet átad. 2011-ben Balcus érdemelte ki a Legjobb Litván Debüt díjat, és az esetenként zöldségeken (!) is játszó, „kalapos királynő” azóta újabb térségeket hajtott uralma alá. Ne csodálkozzon senki, ha a hol dallamos, hol inkább kísérleti jellegű, több érzékre ható performansz egy transzállapotba ejti – mi szóltunk! 
 
Ingyenes! 
Air
2019.01.10
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.