Kedvenc helyek

Ismét elhalasztották Meghan Trainor albumának megjelenését

Úgy látszik, hogy Meghant is utolérte a sok előadót érintő „háromalbumos átok”, ugyanis friss anyaga nehezebben akar célba érni, mint azt gondoltuk volna.
Törölték az iTunes-ról és az Apple Music-ról Meghan Trainor előrendelhető új albumát. A Treat Myself című anyagnak eredetileg még tavaly augusztusban kellett volna napvilágot látnia, azonban az énekesnő végül eltolta a premiert arra hivatkozva, hogy még nem sikerült mindent kiírnia magából. A lemezt így végül február 1-jére időzítették, de mostanra úgy látszik, tovább csúszik az All About The Bass pacsirtájának projektje. Az okát egyelőre nem indokolták, de Trainor egy korábbi interjújában azt mondta, hogy még nem sikerült befejeznie minden dalt. „Még mindig írom a dalokat, és a menedzsmentem és a kiadóm is egyet ért abban, hogy itt most nem állhatunk meg” - nyilatkozta az amerikai popsztár.  
 

 
(breatheheavy.com) 
2019.01.10
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.